Tmkvalitetsviner

Yves Garnier

Yves Garnier - en trollkarl i modern tid!

I skogarna i Escaro söder om Prpignan runt Yves Garnier finns en underbar plats där floran förvandlas till magiska drycker utav en modern trollkar i en modern tid. I över 20 år har han skapat essenser från blommor, växter och frukter som finns i naturen eller odlas av honom, är helt och hållet ekologiskt. Slutresultatet är subtila och naturliga smaker, en olfaktorisk bukett som andas lycka och som förtrollar dina sinnen!

Yves Garnier arbetar för att utveckla rena, friska smaker och med högsta kvalitet, essenser som kommer till liv i form av sprit, vinäger, sirap eller blom essenser.

Han fångar årstiderna i olika likörer, körsbär, persikor, timjan, rosmarin, vilda björnbär, Roussillon aprikoser, samt den överraskande handgjorda Pastis Tres Estelles som kombinerar stjärnanis, fänkål och vild lakritsrot som skördas på ängar och från undervegetation. Han skapar så många värdefulla och läckra preparat som även är kända för sina aromatiska och medicinska egenskaper!

Denna Pastis är den godaste vi någonsin smakat! Innehåller endast vatten, alkohol, socker, stjärnanis, fänkål och vild lakritsrot.